چرا باقلوا یئنی
22 مرداد 1403

در این مطلب تلاش می کنم کمی از ارزش غذایی باقلوا و ارزش برند باقلوا یئنی توضیحاتی را ارائه کنم . امیدوارم مفید واقع شود پس در ادامه با ما باشید. 

باقلوا یکی از ارزشمند ترین مواد غذایی محسوب می شود و در دنیای شیرینی ها با اختلاف بهترین و مفید ترین شیرینی می باشد . 

باقلوا با خمیر خاص و ظریف خود دارای مواد ارزشمندی همچون تخم مرغ می باشد و در درون و برون خود با آجیل پر شده که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد .

باقلوا را به علت داشتن اسید فولیک و آهن برای مبتلایان به کم‌خونی، زنان باردار و جنین بسیار مفید است و این شیرینی به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند. 

باقلوا یئنی یک مجموعه تخصصی در تولید باقلوا می باشد که به نام های باقلوا استانبولی و یا باقلوا شیرعسلی نیز شناخته می شود . 

باقلوا یئنی با بیش از یک دهه تولید و تجربه تمام تلاش خود را بر کیفیت نهاده است .

باقلوا یئنی با تیم مجرب و سازمانی حرفه ایی همیشه تلاش کرده بهترین خدمات را ارائه کند . 

مجموعه باقلوا یئنی دارای نشان سیب سلامت و گواهی ساخت از سازمان غذا و دارو می باشد که تحت نظارت مستقیم این سازمان همیشه استاندارد های لازم برای یک مجموعه تولیدی را دارا می باشد. 

داشتن محیط آزمایشگاهی و ناظر کنترل کیفیت و آزمایش های کامل بصورت منظم و ماهیانه از محصولات سلامت محصول را تضمین می کند . 

خرید بهترین مواد اولیه همیشه اولویت مجموعه بوده است . یکی از دلایل بهترین بودن باقلوا یئنی همین کیفیت مواد اولیه می باشد. 

استفاده از پسته کال جنگلی که با رنگ سبز درخشان خود و خواص بی نظیر درمانی یکی از این مواد اولیه با کیفیت می باشد . 

عدم استفاده از رنگ و مواد افزودنی یکی از مهمترین عوامل کیفیت عالی باقلوا یئنی می باشد . 

 

اشتراک گذاری:
دیدگاه‌ها
0 از 5